CONTACTENGLISHALGEMENE VOORWAARDEN

Advies

Voor horeca

Verhoog het bierplezier & je omzet!

Deze training is perfect voor:

Speciaalbiercafés

Grand Cafés

Restaurants

Speciaalbier wordt een steeds groter onderdeel van de omzet van veel café’s en restaurants. Maar om een blijvende indruk te leveren is het belangrijk om personeel op te leiden in alle verschillende soorten, smaken en aroma’s. Zodat uw klanten keer op keer terug komen voor de geweldige service. Dutch Beer Academy biedt ook proeverijen en trainingen aan voor horecapersoneel. Neem contact met ons op en we schrijven een vrijblijvende offerte.

Geweldige bieren verdienen geweldige service. Dutch Beer Academy helpt u die leveren.

Dutch Beer Academy helpt u met

Samenstellen van een bierkaart

Bier-spijs suggesties

Training van het bedienend personeel

Neem contact op!

Testimonials

Thanks Kim Lentjes and the rest of the crew! You did an awesome job!

Henlo Matthee Swart,
Jakobsland Brewers, Spain.

Kim weet met haar bierkennis en -kunde studenten te boeien en draagt kennis zeer makkelijk over. Haar sympathieke voorkomen draagt daar aan bij en ze is erg toegankelijk. Als bierliefhebber zou ik haar aan iedereen toevertrouwen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van bier.

Bert Kuperus,   
Speciaalbiersociëteit Bier Connaisseurs

Judging together with Kim is a joyful experience. She has great knowledge with a great nose and palate to constructively describe beers. Additionally, her great charisma that makes one smile.

Andreas Fält,
Export Manager, Vertical drinks.

Zie uw verkoop groeien met advies van Internationaal Biersommelier Kim Lentjes

Meer over Kim
#1

Speciaalbier zal altijd met respect behandeld worden.

#2

Speciaalbier zal altijd in een schoon, vetvrij glas geserveerd worden.

#3

De leek helpt u met het inschenken van hun bieren. Liefhebbers laat u hem zelf inschenken.

#4

Speciaalbieren die nagisten op de fles zullen altijd rechtop bewaard worden.

#5

Sterke verhalen over speciaalbieren mogen alleen gedeeld worden als dat: verhalen.

#6

Onbeantwoorde vragen zult u niet voorzien van halve waarheden of goed gemeende flauwekul.

#7

Liever 10 waardevolle bieren in de hand, dan 200 aan de wand.

#8

Alle bieren zijn speciaal, geniet van allen evenveel.

#9

U zult geen speciaalbier stelen, alleen delen

#10

Begeer niet het biermenu van uw naasten, maar ontwikkel uw eigen smaak

De 10 geboden voor bier
in uw café

Speciaalbier is hot en happening (in ieder geval hipper dan deze zin). Dat betekend dat iedereen met een eigen café of restaurant tegenwoordig het gevoel heeft speciaalbier op de kaart te moeten zetten. Natuurlijk, we houden er van dat we meer keuze hebben, maar wij zijn van mening dat wanneer je besluit om er voor te gaan dat je 100% moet geven. Daarom schreven we de 10 geboden van bier in je café. Niet omdat we niet willen dat speciaalbier zich verspreidt, maar wel omdat we willen dat ’t gelijk goed gebeurt. Aan ’t bier zal het niet liggen!

Schrijf je
direct in

Of je nou net komt kijken of de diepte in wil gaan: de Academy heeft voor iedereen een gepaste oplossing. Schrijf je in en we nemen contact met je op!

Proeverijen

Workshops

Trainingen

Advies

Ik wil me inschrijven voor...

Het enige wat je moet doen is nog wat gegevens achterlaten:

Bedankt! Je formulier is verstuurd. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?